Onze kerstbruiloft    Wij gaan trouwen!
Ons verhaal
Over Mandy
Over Jonathan
Bruiloft VIPS
Fotoboeken
ceremoniemeester
Nieuws
Dresscode
Liever wel/ Liever niet
Locatie
Overnachting
nummers aanvragen
Gastenboek
Contact
RSVP
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 1258
pagina's bekeken: 3136
www.onzebruiloftsite.nl

DresscodeCasual chic is de dresscode waarin wij jullie graag ontvangen. Sommige hebben misschien geen flauw idee wat dit inhoudt dus heb ik een heel simpel stuk van internet geplukt en die plaats ik hier onder.

Wat houdt de dresscode casual chic in?

Bij de dresscode casual chic draag je een nette variant van een alledaagse outfit. Je hoeft dus niet uit te pakken met een lange galajurk of een chic kostuum. Maar je moet wel een beetje je best doen om er netjes uit te zijn. Een spijkerbroek is bijvoorbeeld te casual voor deze dresscode. Het is eigenlijk de kunst om een perfecte balans te vinden, zodat je niet over- of underdressed bent. Een nette rok met een leuk topje of een broek met een mooie blouse is perfect!

Dresscode casual chic voor dames

Voor de vrouwen zijn er ontzettend veel opties bij de dresscode casual chic! Of je nu van broeken, rokken of jurken houdt, met alles is wel een mooie combinatie te maken. Deze dresscode is ook perfect als je geen zin/tijd/geld hebt om te gaan shoppen, want bijna iedereen heeft wel een leuke outfit in de kast die aan de eisen van dresscode casual chic voldoet!

Dresscode casual chic voor dames in het kort:

Mix netjes met casual. Denk aan een nette rok met een simpele top of een chic jurkje met sportieve schoenen. 
Denk na over het type bruiloft en pas je outfit daar op aan.
Er zijn geen richtlijnen voor de lengte van de rok. Alles mag, zolang het er maar netjes en stijlvol uitziet!
Blote benen zijn toegestaan. 
Accessoires zijn perfect om je outfit wat netter óf juist meer casual te maken.

Inspiratie voor een casual chic outfit

Vaak heb je écht wel iets in je kledingkast hangen dat past bij de dresscode casual chic. Omdat je bij deze dresscode best wel veel opties hebt, moet je zelf wat meer nadenken. Waar vindt de bruiloft plaats en wat is de weersverwachting? Voor een zomerbruiloft op het strand is een zomerjurkje met een blazer en sandaaltjes bijvoorbeeld hartstikke leuk! Wordt het wat frisser? Ga dan voor een pantalon met een mooie blouse en een paar hoge hakken.

Casual chic voor heren

Ook de mannen kunnen met de dresscode casual chic alle kanten op! Ga voor een nette broek met een leuk shirt en een blazer of een sportieve chino met een overhemd. Is je outfit wat meer casual? Maak 't dan af met chique schoenen! Kies je juist voor een nettere outfit? Maak 'm dan meer casual met nette schoenen. Accessoires zorgen ervoor dat je outfit perfect in balans is!

Casual chic voor heren in het kort:

Mix netjes met casual. Denk aan nette schoenen met een sportieve broek en een blazer.
Kijk naar het type bruiloft en de locatie, pas daar je outfit op aan!
Er zijn geen specifieke regels voor accessoires. Gebruik accessoires om je outfit te upgraden of juist meer casual te maken.

Onze favo casual chic outfits voor mannen

Voor mannen zijn wij fan van een chino! Dit type broek zit ontzettend comfortabel en is wat sportiever dan een pantalon, maar tegelijkertijd is hij wel chic genoeg voor deze dresscode! Combineer je chino met een paar mooie loafers en you're ready to go! Ook een blazer kan hartstikke leuk zijn bij deze dresscode. Houd er dan wel rekening mee dat je wat meer casual accessoires draagt, anders wordt het al snel te chic.